luni, 21 octombrie 2013
"Oreo Pops" fara Gluten
Ingrediente :
- 1 pachet biscuiti Disco Ciok ( Schar )
- frisca lichida ( ZuZu , LaDorna )
- bete
- 100 gr ciocolata ( Frankonia )
Preparare :
Se dau biscuiti prin razatoare sau masina de nuca apoi se adauga frisca lichida insa atentie sa nu adaugati prea multa si sa fie prea moale compozitia , cand il puteti face bilute este perfect . Facem bilutele potrivite si le dam la frigider pentru 2 ore .
Topim ciocolata pe baie de abur si adaugam 3 linguri de frisca lichida pentru ajuta la inmuiat , daca este prea tare mai adaugam frisca insa atentie sa nu adaugam prea multa pentru ca apoi nu se mai intareste .
Dupa ce scoatem bilutele trebuie sa ne miscam repede , bagam fiecare betisor in ciocolata si apoi cu grija in biluta , repetam procedura la toate iar apoi incepem cu prima biluta in care am bagat batul sa o dam prin ciocolata iar pentru decor putem presara ciocolata alba , nuca de cocos etc . Dupa ce le dam prin ciocolata le asezam intr-un pahar si le dam la rece pentru minim 2 ore .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu