luni, 21 octombrie 2013

"Oreo Pops" fara Gluten

 

                 Ingrediente :
 
 - 1 pachet biscuiti Disco Ciok ( Schar )
 - frisca lichida ( ZuZu , LaDorna )
 - bete
 - 100 gr ciocolata ( Frankonia )

    Preparare :


  Se dau biscuiti prin razatoare sau masina de nuca apoi se adauga frisca lichida insa atentie sa nu adaugati prea  multa si sa fie prea moale compozitia , cand il puteti face bilute este perfect . Facem bilutele potrivite si le dam la frigider pentru 2 ore . 


  Topim ciocolata pe baie de abur si adaugam  3 linguri de frisca lichida pentru ajuta la inmuiat , daca este prea tare mai adaugam frisca insa atentie sa nu adaugam prea multa pentru ca apoi nu se mai intareste .


  Dupa ce scoatem bilutele trebuie sa ne miscam repede , bagam fiecare betisor in ciocolata si apoi cu grija in biluta , repetam procedura la toate iar apoi incepem cu prima biluta in care am bagat batul sa o dam prin ciocolata iar pentru decor putem presara ciocolata alba , nuca de cocos etc . Dupa ce le dam prin ciocolata le asezam intr-un pahar si le dam la rece pentru minim 2 ore .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu