sâmbătă, 26 octombrie 2013

Rulada cu branza si carnat Fara Gluten


            Ingrediente :

-  200 gr faina Mix Pan , Schar
- 2 oua
- 20 gr unt ( Albalact , Napolact etc )
- 150 ml lapte caldut ( ZuZu , Fulga etc )
- 1 lingurita tarate de psyllium
- 1 lingurita rasa guma de xanthan ( Doves Farm )
- 1 lingurita sare 
- 1 plic de drojdie ( Dr oetker , Diafitt etc )
- 1 jumatate lingurita de miere
- oregano ( Cosmin )
- 100 gr branza
- ceapa verde
- marar
- 3 bucati de carnat de casa sau orice carnat gasim fara gluten

             Preparare:


   Incalzim laptele impreuna cu untul apoi luam de pe  foc si adaugam oul ( celalat il pastram pentru uns )si amestecam bine . Amestecam branza cu ceapa , sare si marar si o lasam de-o parte . Intr-un bol punem faina , drojdia , guma de xanthan , taratele , mierea si  sarea apoi adaugam laptele si il framantam in ju jur de 5 minute pana ajunge la textura de mai sus apoi impartim aluatul in 3 .  Intindem cate o foaie insa atentie sa presaram faina de orez sub fiecare foaie sa nu se lipeasca si apoi adaugam branza iar deasupra 1 bucata de carnat iar apoi rulam cu grija si strans insa atentie cand rulam sa nu se rupa aluatul . Procedam la fel cu fiecare bucata de aluat apoi pregatim 3 forme de mini chec iar in fieare tava presaram cate o lingura de faina de orez  sa nu se lipeasca .


  Deasupra ungem cu ou batut cu sare si presaram oregano si dam la cumptor pentru aproximativ 45 de minuute in functie de cuptor . Cand sunt gata le lovim usor cu o lingura sau cutit sa cada surplusul de faina si apoi le infasuram intr-un servetel putin umed pentru a e inmuia coaja .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu