duminică, 27 aprilie 2014

Negresa cu spuma de ou Fara Gluten


            Ingrediente :

- o jumatate margarina mare ( Rama classic )
- 200 gr zahar
- 5 galbenusuri
- 100 ml lapte ( ZuZu , Albalact etc )
- 180 gr faina ( Schar , Beiker )
- bicarbonat
- 3 linguri de cacao ( Dr oetker )
- 5 albusuri
- 215 gr zahar

                Preparare :


  Se freaca margarina cu 200 gr de zahar apoi se adauga galbenusurile , cacaoa , laptele si faina  mixand continuu iar la final adaugam praful de copt . Se tine la cuptor 20 de minute si apoi se verifica cu scobitoarea , daca este nevoie se mai tine la cuptor . Se bat albusurile spuma tare si se adauga zaharul , se bat pana se topeste zaharul apoi se intinde peste prajitura calda ( cand o scoatem de la cuptor nu se lasa deloc la racit ) si se tine la cuptor maxim 5 minute pentru a se intari putin crusta insa atentie sa nu se usuce prea tare pentru ca va deveni sfarmicioasa 


                                     Se pastreaza inchisa ermetic  pentru a nu se usca .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu