vineri, 29 noiembrie 2013

Paine cu susan Fara Gluten



           Ingrediente :

- 280 gr faina Beiker
- 250 ml sana ( Napolact )
- 20 gr faina de orez ( Naturbit )
- 7,5 gr lapte praf din orez ( Vitalia
- 15 gr susan
- 2 ml ulei de susan alb si negru
- 20 gr unt ( Napolact , Albalact etc )
- 5 gr miere
- 1 ou
- 1 jumatate plic deojdie ( Haas , Dr oetker etc )
- 1 gr guma de xanthan  ( Doves Farm )
-  sare
- tarate de psyllium

           Preparare :

  Adaugam intr-un bol sana , mierea , drojdia , oul , uleiul de susan , susanul , guma de xanthan , laptele praf , faina de orez , sarea si amestecam bine apoi turnam in tava aparatului si adaugam restul de ingrediente si faina . Eu o fac mereu pe programul Basic , 1 kg si Dark .


  Dupa ce scoatem painea din aparat o bagam intr-o punga sa transpire sau o invelim intr-un prosop de bucatarie fara miros . Are o aroma incredibila si o textura pufoasa .   

Un comentariu: