sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Pretzel - Covrigei Fara Gluten


            Ingrediente :

- 250 gr faina Schar Mix Dolci
- 100 gr lapte de cocos ( Essential organic )
- 20 gr susan prajit
- 20 gr lapte praf din orez (Vitalia )
- 1 lingurita sare black salt ( Trs )
- 1 lingurita ulei de susan ( Ottogi )
- praf de copt ( Doves Farm )
- 1 albus pentru uns

      Preparare :

 
     Se adauga ingredentele : faina , sare , oul , laptele de cocos, praful de copt , laptele praf , uleiul de susan si  susanul inca nu 20 de gr ci doar 15 gr , oul si laptele de cocos trebuie sa fie la temperatura camerei . Se framanta 3 4 minute incontinuu apoi se imparte in doua si se intinde o foaie potrivita apoi taiem cu forma de covrigei si ii dezlipim cu grija sa nu se rupa . Dupa ce umplem tava ii ungem cu albus si presaram susan , insa atentie sa nu facem mai multi de cati intra intr-o tava pentru ca daca ii lasam sa stea se vor rupe cand incercam sa ii pune in tava .  Sunt foarte foarte gustosi , atentie pentru fanii susanului , creaza dependenta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu