miercuri, 14 mai 2014

Paste cu sos de rosi si creveti Fara Gluten


             Ingrediente :
- 100 gr creveti
- 1 rosie mare
- 1 lingurita de unt ( Napolact ,  Albalact etc )
- 1  lingurita dulceata de ardei iute ( Dulce&Picant )
- 5 picuri ulei de susan ( Dulce&Picant )
- 1 varf de lingurita coriandru pudra (  (Dulce&Picant )
- 1 varf de lingurita enibahar pudra ( Dulce&Picant )
- 1 lingura germeni de mazare  ( Vitasia sau de care doriti )
- 1 lingurita pasta de rosii ( Maxim's )
- piper alb ( Fuchs , Dulce&Picant )
- pudra de rosii ( Dulce&Picant )
- sare
- chilli ( Fuchs , Dulce&Picant )
- frunze de coriandru ( Vitasia )

               Preparare :


 Se prajesc creveii in unt si se scot afara apoi adaugam pasta de rosii , frunzele de coriandru , dulceata de ardei iute , pudra de chilli , enibaharul , piperul , coriandul pudra apoi inclzim condimentele si adaugam rosia tocata marunt urmata de germeni de mazare , lasam la foc mic pana rosia devine pasta apoi adaugamuleiul de susan dupa gust . Fierbem pastele  , le spalam si le servim calde , crevetii se pun deasupra sosului . Daca rosiile va provoaca arsuri gastrice adaugati o lingurita rasa de zahar cand le adaugati peste condimente .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu