miercuri, 14 mai 2014

Paste cu sos de somon si gorgonzola Fara Gluten


            Ingrediente :

- 50 gr somon
- 80 gr gorgonzola picanta
- 200 ml smantana lichida ( La Dorna etc )
- 20 gr ceapa verde
- sare
- piper ( Fuchs , Cosnim , Dulce&Picant )
- 400 gr paste ( Pasta d'oro , Farmo , Barbara , Schar etc )
- ulei de susan ( Dulce&Picant )

             Preparare :


 Se taie somonul marunt si se incalzeste in tigaie cu foarte putin ulei de susan si o lingura uleide masline , apoi se adauga smantana lichida iar cand se incalzete adaugam gorgonzola asteptam sa se topeasca si adaugam ceapa , piper si sare dupa gust apoi fierbem sosul pana se ingroasa dupa bunul placc . Fierbem pastele , le spalam , lasam la scurs si servim cat sunt calde .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu