joi, 16 mai 2013
Fulgi cu ciocolata Fara Gluten
Ingrediente :
- 1 mana de cereale de porumb ( Alnatura )
- 1 mana de fulgi cu fibre ( Doves Farm )
- 100 gr ciocolata alba sau neagra ( Frankonia , Diaftt )
- esenta de rom ( Dr Oetker )
- 2 linguri de apa sau lapte ( ZuZu , Fulga etc )
- hartiute pentru muffins
Preparare
Adaugam cele 2 linguri de apa sau lapte , topim ciocolata pe baie de abur apoi adaugam esenta de rom, amestecam bine si adaugam fulgii de cereale si amestecam bine . Apoi formam bilute sau pur si simplu umplem hartiutele de muffins , pentru decor putem folosi ciocolata alba , nuca de cocos ( Diafitt ) , nuca , migdale sau fructe confiate . Se pot servi ca gustari sau desert .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu