joi, 16 mai 2013

Paste cu sos picant de rosi Fara Gluten


                 Ingrediente :

- 400 gr paste de orez ( Rice&Rice , Scotti )
- 200 gr carne tocata de porc
- 2 fire de ceapa verde
- 2 fire de usturoi verde
- 150 gr pasta de rosi  sau rosi  proaspata ( de casa )
- patrunjel ( Cosmin , Fuchs )
- busuioc ( Fuchs , Cosmin )
- boia dulce ( Fuchs , Cosmin )
- 1 jumatate de lingurita chilli ( Fuchs )
- piper amestecat ( Fuchs )
- 1 lingurita rasa de agent de ingrosare ( Alnatura )
- 60 ml de apa

                  Preparare :


 Se taie ceapa si usturoiul apoi se prajesc in 2 linguri de ulei , se adauga sarea si carnea tocata si se prajeste pana nu mai este cruda apoi scurgem excesul de grasime si adaugam cei 60 ml de apa , piperul , pasta de rosi sau rosile proaspete ( le despielitam si le tocam marunt )  , boiaua , chilli-ul , busuiocul , patrunjelul si amestecam bine apoi adaugam agentul de ingrosare si punem la foc pana incepe sa fiarba iar apoi amestecam bine si acoperim tigaia cu un capac .


  Fierbem pastele in apa cu sare , le scurgem bine si incalzim sosul daca este nevoie , daca s-a intarit prea tare prin racire puteti adauga inca putina apa . Asezam pastele in farfurii si deasupra punem sosul .


                        Chilli-ul se poate inlocui cu ardei iute proaspat sau boia de ardei iute .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu