duminică, 1 iulie 2012

Aripioare in crusta Fara Gluten



          Ingrediente :

- 5 aripioare de pui marinate
- 60 ml lapte ( ZuZu , Fulga etc )
- 100 gr mix faina sau ( Schar )
- 2 oua
- piper alb ( Cosmin )
- chilli ( Fuchs )
- sare
- fulgi de cartofi ( Diafitt - Barbara )
- ulei

           Preparare :

 Marinam aripioarele in 3 linguri de apa , chilli , usturoi granulat ( Cosmin ) , sare si piper si le lasam cateva ore la rece ... Amestecam faina cu sare , piper si chilli ... Separat batem ouale impreuna cu un praf de sare si adaugam laptele ... Pregatim fulgi intr-un bol...


 Dam fiecare aripioara prin ou , faina , ou , faina , ou si fulgi de cartofi si le punem in uleiul incins ... Le lasam la foc mic pentru a se putea praji si in mijloc , le lasam pana se rumenesc bine .. Se pot consuma cu cartofi prajiti , naturi etc ..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu