duminică, 1 iulie 2012
Aripioare in crusta Fara Gluten
Ingrediente :
- 5 aripioare de pui marinate
- 60 ml lapte ( ZuZu , Fulga etc )
- 100 gr mix faina sau ( Schar )
- 2 oua
- piper alb ( Cosmin )
- chilli ( Fuchs )
- sare
- fulgi de cartofi ( Diafitt - Barbara )
- ulei
Preparare :
Marinam aripioarele in 3 linguri de apa , chilli , usturoi granulat ( Cosmin ) , sare si piper si le lasam cateva ore la rece ... Amestecam faina cu sare , piper si chilli ... Separat batem ouale impreuna cu un praf de sare si adaugam laptele ... Pregatim fulgi intr-un bol...
Dam fiecare aripioara prin ou , faina , ou , faina , ou si fulgi de cartofi si le punem in uleiul incins ... Le lasam la foc mic pentru a se putea praji si in mijloc , le lasam pana se rumenesc bine .. Se pot consuma cu cartofi prajiti , naturi etc ..
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu