miercuri, 4 iulie 2012
Produse Doves Farm
Cei de la Kalimera sunt cam singurii care au guma de xanthan fara gluten pe piata romaneasca la un pret bunicel , au destul de multe sortimente de cereale , faina , biscuiti si paste toate fiind de la Doves Farm ... Va voi descrie cateva din produsele lor :
1 . Guma de xanthan fara gluten si vegan , imbunatateste textura aluaturilor fara gluten si reduce faramitarea preparatelor fara gluten ( cele mai multe produse fara gluten gata preparate contin guma de xanthan pentru ca ajuta compozitia sa fie mai pufoasa ) . Dupa cum multa lume stie , guma de xanthan este foarte apreciata si se foloseste in cantitati destul de mici pentru ca in primul rand este foarte scumpa dar si o cantitate mica este suficienta pentru a schimba textura preparatelor , se foloseste cam o lingurita la 200 gr de faina fara gluten ..
- Contine : guma de xanthan . Are 100 gr si costa in jur de 18 lei .
Nu contine : gluten si grau .
2 . Praf de copt fara gluten este vegan , ajuta la coacerea produselor de patiserie sau sarate . Si da , in general trebuie folosit mai mult praf de copt la prepararea preparatelor fara gluten pentru ca aceste preparate tind sa se coaca mai greu ... Are 100 gr si costa in jur de 9 lei .
- Contine : monocalciu fosfat , amidon de porumb , bicarbonat de sodiu * ingredient din agricultura ecologica .
Nu contine : gluten , grau si alune .
3 . Drodie uscata fara gluten este si vegetariana, ajuta la dospirea aluaturilor este buna si pentru aparatul de facut paine si se foloseste cam o lingurita la 500 gr de faina .. Are 125 gr si costa in jur de 8 lei .
- Contine : drojdie , agent de rehidratare ( monostearat de sorbitan )
Nu contine : gluten , grau soia si alune .
4 . Faina alba fara gluten cu agent de crestere , este o un mix specia special care ajuta aluatul sa creasca mult mai usor si mai tare fiind recomandata pentru prajituri , torturi etc ... Are 1 kg si costa in jur de 14 lei .
- Contine : amestec de fainuri ( orez , proumb , cartof , tapioca , hrisca ) , agenti de crestere ( fosfat de monocalciu , bicarbonat de sodiu ) si guma de xanthan .
5 . Biscuiti cu coaja de lamaie fara gluten si bio . Au un gust puternic de lamaie si un miros pe masura , au o textura sfarmicioasa si sunt perfecti pentru persoanele care prefera aroma de lamaie ..
- Contin : amestec de faina ( orez brun , cartofi , prumb ) , zahar , ulei de palmier , pasta de lamaie ( sirop de porumb , zahar , coaja de lamaie 2.1% , ulei de lamaie 1% ) , bicarbonat de sodiu *ingredient din agricultura ecologica .
Nu contin : gluten , grau , lapte , sare , hrisca , oua , soia , alune si grasimi hidrogenate .
6 . Biscuiti cu cacao si fulgi de ciocolata fara gluten sunt si bio , au un gust intens de cacao si sunt foarte gustosi cu un miros placut de ciocolata si o textura usor crocanta ...
- Contin : amestec de faina fara gluten ( orez brun , cartof si porumb ) , zahar , ulei de palmier , pudra de cacoa , sirip de zahar invertiti , malt de orez , bicarbonat de sodiu * ingredient din agricultura ecologica .
Nu contin : gluten , grau , lapte , sare , hrisca , soia , oua , alune si grasimi vegetale .
7 . Biscuiti cu alune de padure fara gluten si bio , au un gust placut de portocala si subtil , contin bucati mici de alune , sunt crocanti si au un miros placut de lamaie ..
- Contin : amestec de faina fara gluten ( orez brun , cartof si porumb ) , zahar , ulei de palmier , alune 1,7% , pasta de portocale ( sirop de porumb , zahar , coaja de portocala 1,1% si sirop de lamaie ) , malt de orez , ulei de lamaie , agent de crestere ( bicarbonat de sodiu ) * ingredient din agricultura ecologica .
Contin : alune .
Nu contin : gluten , grau , lapte , sare , hrisca , soia , grasimi hidrogenate .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu