marți, 11 iunie 2013

Cas pane Fara Gluten








          Ingrediente :

- 4 feli cas de casa
- 5 linguri pesmet ( Barbara )
- 2 oua
- chilli ( Fuchs )
- cozi de usturoi uscat sau usturoi granulat ( Cosmin )
- sare
- piper ( Fuchs )
- boia ( Fuchs )
- praf de rozmarin ( Dulce&Picant )
- praf de ghimbir ( Dulce&Picant )
- ulei

         Preparare

  Se adauga intr-un bol pesmetul , chilli-ul , sarea , piperul , praful de boia , praful de rozmarin , praful de ghimbir si cozile de usturoi sau usturoiul granulat . Se amesteca bine apoi se bat ouale , dam casul prin ou , pesmet , ou , pesmet si ou .. Repetam procedura la fiecare felie , incingem uleiul si punem feliile de cas direct in uleiul incins pana acestea se rumenesc frumos . Se poate servi in sandwichuri , simplu , cu salata de legume etc . Este foarte aromat si bun .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu