luni, 24 iunie 2013

Paste cu vita marinata Fara gluten


                Ingrediente :

- 200 gr carne de vita
- 400 gr paste ( Pasta d'oro , Rice&Rice etc )
- 1 sfert lingurita chilli( Fuchs )
- 1 jumatate lingurita boia de ardei dulce ( Fuchs )
- 1 varf de cutit curry ( Fuchs )
- 1 sfert lingurita busuioc ( Cosmin )
- 1 sfert lingurita oregano ( Cosmin )
- 1 lingurita leurda optional
- 3 fire de sofran
- 1 sfert lingurita praf de usturoi optional homemade
- 1 sfert de lingurita usturoi granulat ( Cosmin )
- sare
- 1 lingura de ulei pentru marinat
- 4 linguri de apa  apa pentru marinat
- usturoi verde
- ulei si apa pentru preparare

                   Preparare :
 
 Taiem carnea de vita fasii mici si adaugam condimentele( praful de usturoi si leurda se pot inlocui cu mai mult usturoi granulat ) lingura de ulei si cele 4 linguri de apa amestecam bine apoi acoperim cu o folie si dunem la frigider pentru cateva ore .. Intr-o tigaie adaugam carnea si 50 ml de ulei si lasam carnea la foc mic pana se rumeneste insa atentie sa nu o ardeti , apoi adaum 80 ml de apa si lasam la foc mic pana este facuta  amestecand des sa nu se prinda .. Punem pastele la fiert intr-un L de apa cu sare , cand sunt fierte le strecuram si spalam .


 Adaugam carnea cu sosul obtinut peste paste si amestecam bine , deasupra presaram usturoiul verde .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu