sâmbătă, 1 iunie 2013
Paste picante cu masline Fara Gluten
Ingrediente :
- 250 gr paste de orez ( Rice&Rice , Scotti )
- 250 ml hot salsa de casa ( sau sos Pasta d'oro rosi cu legume )
- 50 gr masline ( Espana am folosit eu )
- 1 conserva de ton ( Rio Mare )
- 2 fileuri de ansoa con peperoncino ( Delicius )
- 2 lingurite ulei cu aroma de chilli ( El tequito )
- 1 lingurita sos de ardei iute ( Fuchs )
- 1 lingurita praf de usturoi sau usturoi granulat ( Cosmin )
- 1 varf de cutit praf de ghimbir sau ghimbir proaspat
- 1 varf de cutit praf de rozmarin sau rozmarin proaspat
- 1 sfert de lingurita praf de chilli ( Fuchs )
- sare
- piper ( Cosmin , Fuchs )
Preparare:
Punem pastele la fiert in apa cu sare si incepem sa pregatim sosul . Intr-o tigaie punem ingredientele : hot salsa sau sosul de rosii cu legume , conserva de ton zdrobita , maslinele taiate fasi , fileurile ansoa , uleiul cu aroma de chilli , pudra de chilli , rozmarinul , ghimbirul , usturoiul , sarea si piperul , optional putem adauga praf pentru ingrosarea sosurilor de la Biovegan .. Punem sosul la fiert si il lasam cam 4 minute la foc mic iar apoi scurgem pastele , le clatim cu apa , punem pastele in farfurii si adaugam sosul deasupra , pentru decor puteti adauga diverse mirodenii , eu amadaugat usturoi verde uscat ..
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu