Ingrediente :
- 200 ml apa sau lapte ( ZuZu , Napolact etc )
- 40 gr faina de orez ( Diafitt - Kenyervarazs )
- 20 gr orez brun ( Diafitt - Naturbit )
- 1 lingura faina de tapioca ( SanoVita )
- 1 lingurita tarate de psyllim
- 1 lingurita unt ( ZuZu , Albalact etc )
- 1 ou
- 5 gr drojdie uscata sau proaspata ( Haas , Dr Oetker )
- 1 lingurita zahar
- sare
- seminte de in
Preparare :
Adaugam intr-un bol adaugam faina glutenix , faina de orez , faina de orez brun , zaharul , taratele de psyllium , faina de tapioca , sarea , oul , untul , drojdia iar apoi adaugam apa sau laptele caldute si incepem sa framantam si continuam sa o facem pentru 3 minute apoi adaugam semintele de in ( cate doriti ) si mai framantam cam 30 de secunde apoi pregatim o tava unsa cu ulei . Adaugam aluatul in tava si lasam la dospit la loc caldut pentru 30 de minute si preincalzim cuptorul la 200 de grade si adaugam painea pentru fix 30 de minute . Cand painea e coapta o acoperim cu un prosop umed pentru 2 minute iar apoi o lasam la racit , o feliam si o punem la frigider intr-o punga sau cutie cu inchidere ermetica . Are un gust placut si este moale ..
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu