miercuri, 13 iunie 2012

Clatite din malai de post Fara Gluten


             Ingrediente :

- 100 gr faina ( Mix Patisserie - Schar )
- 20 gr de zahar
- 2 linguri faina de porumb ( faina fina , de casa )
- 10 ml ulei
- apa minerala pana ajunge la consistenta dorita
- praf de copt ( Diafitt )
- esenta de vanilie sau pastaie de vanilie 
- gem

           Preparare :

 Se adauga faina , zaharul , praful de copt si esenta de vanilie apoi se amesteca bine si se adauga apa minerala treptat ( apa minerala se poate inlocui cu bere fara gluten ) iar la final se adauga faina de porumb si se lasa la odihnit cam o ora . Daca este cazul mai puteti adauga zahar inainte de coacere . Recomand sa se consume caldute pentrur ca dupa ce se racesc se intaresc , si nu recomand sa le faceti groase pentru ca se prajesc destul de greu avand in vedere ca nu contin ou si lapte .

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu