vineri, 22 iunie 2012
Prajitura cu branza de vaca si biscuiti Fara Gluten
Ingrediente :
Blatul de biscuiti :
- 250 gr de biscuiti ( Schar , Doves Farm , Gullon , etc )
- 100 gr unt ( ZuZu , Albalact , etc )
- esenta de vanilie
Blatul de branza :
- 250 gr branza de vaca de casa
- 120 gr zahar
- 3 oua
- 1 budinca de vanilie ( Haas - Schar
- coaja de lamaie si portocala
- sucul de la un sfert de lamaie
- sucul de la o jumatate de portocala
Preparare :
Dam biscuiti prin blander iar apoi topim untul si il amestecam cu biscuiti si esenta , lasam compozitia la odihnit dupa ce o intindem o intr-o tava ...
Atentie sa intindem blatul cat mai drept .
Separam ouale , batem tare albusurile cu zahar apoi adaugam budinca , coaja de portocala si coaja de lamaie , galbenusurile si amestecam incet pentru a nu se lasa prea tare compozitia . Cu o furculita sfarmam branza in fulgi cat mai mici si amestecam cu grija , punem compozitia obtinuta peste blatul de biscuiti si o bagam la cuptor pana primeste o culoare maronie . Este o prajitura interesanta , crocanta din cauza biscuitilor si moale din cauza branzei in acelasi timp , perfecta pentru fani branzei de vaca ..
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu