vineri, 22 iunie 2012

Prajitura cu branza de vaca si biscuiti Fara Gluten


              Ingrediente :

  Blatul de biscuiti :

- 250 gr de biscuiti ( Schar , Doves Farm , Gullon , etc )
- 100 gr unt ( ZuZu , Albalact , etc )
- esenta de vanilie

 Blatul de branza :

- 250 gr branza de vaca de casa
- 120 gr zahar
- 3 oua
- 1 budinca de vanilie ( Haas - Schar
- coaja de lamaie si portocala
- sucul de la un sfert de lamaie
- sucul de la o jumatate de portocala

                Preparare :
 Dam biscuiti prin blander iar apoi topim untul si il amestecam cu biscuiti si esenta , lasam compozitia la odihnit dupa ce o intindem o intr-o tava ...


                                                 Atentie sa intindem blatul cat mai drept .


 Separam ouale , batem tare albusurile cu zahar apoi adaugam budinca , coaja de portocala si coaja de lamaie , galbenusurile si amestecam incet pentru a nu se lasa prea tare compozitia . Cu o furculita sfarmam branza in fulgi cat mai mici si amestecam cu grija , punem compozitia obtinuta peste blatul de biscuiti si o bagam la cuptor pana primeste o culoare maronie . Este o prajitura interesanta , crocanta din cauza biscuitilor si moale din cauza branzei in acelasi timp , perfecta pentru fani branzei de vaca ..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu